RASTEREX

Video-Icon  DEMO İÇİN TIKLAYINIZ

Rasterex / RxSpotlight - RxAutoImage

RxSpotlight™, her çeşit taranmış raster resim (renkli, griton, monochrome) için ilk gerçek melez çizim editörü ve güçlü raster-vektör dönüştürücüsüdür. RxSpotlight™ kullanarak, taranmış çizim, taslak, harita ve diğer grafiklerinizi temizleyebilir, değiştirebilir, güncelleyebilir ve vektöre çevirebilirsiniz. RxSpotlight™ for Windows raster resimlerin edit edilmesinde gerçek CAD stilini ortaya koymaktadır.

RxAutoimage™, AutoCAD ve AutoCAD LT'yi, güçlü melez editörler içine dönüştüren, gerçek ObjectARX uygulama yazılımlarıdır. RxAutoimage™, akıllı raster düzenleme teknolojisi ve raster-vektör dönüşümü ile AutoCAD'in gücünü biraraya getirir.

RxAutoimage™ revizyon ve yeni çizim yapımlarını kolaylaştırmak için raster temizlik, CAD tarzı raster düzenleme ve raster-vektör dönüşümü sunar. RxAutoimage™ CAD'e tüm raster üzerinde düzenleme, kenetlenme ve seçme metodları gibi işlevsellikler ekler. Sonuç olarak, AutoCAD RxAutoimage™ ile birleşince raster düzenleme CAD ortamının doğal bir parçası haline gelir.

Raster Düzeltme Araçları

RxSpotlight™, renkli ve siyah-beyaz resimleri geliştirmek için; eğiklik giderme, renkli ve siyah-beyaz filtreler, renk düzeltme, eğiklik giderme, dört nokta düzeltme, doğrusal ve doğrusal olmayan resim çarpıklıklarını giderme, kırpma, döndürme ve yeniden boyutlandırma gibi birçok özellik sunar.

Tek bir tıklama ile, tanımlanmış bir komut kümesi kullanarak resimleri düzeltebilirsiniz.

Raster Nesneler Melez Grafikler

RxSpotlight™ melez teknolojisi sadece vektör değil raster nesneleri de (raster çizgi, eğri ve daireler) seçmek için aynı araçları kullanmanıza imkan verir. Raster ve vektör nesnelerin her ikiside çeşitli özelliklere (çizgi tipi, işaretleyici tipi vs.) sahiptir ve öznitelikler diyaloğu içinde değistirebileceğiniz hassas geometriye sahiptir. Ayrıca tutmakları ile raster ve vektör nesnelerin geometrilerinde de değişiklik yapabilirsiniz. RxSpotlight™ raster ve vektör grafiklere aynı şekilde ve gerçek "melez" grafikler olarak muamele eder.

Semboller

RxSpotlight™ rastgele seçilmiş raster sembolleri önceden tanımlanmış şablonlar ile eşleştirerek tanıyabilir. Tanınmış semboller farklı bir ölçeğe ve rastgele seçilmiş bir dönme açısına sahip olabilir. Program yeni sembolleri tanıması için kolayca eğitilebilir. Kütüphanelere şablonlar eklenebilir.

Renkli Resimlerin Tabakalar Halinde Yayılması

Daha ileri düzeyde düzenleme veya raster-vektör dönüşümü için, renkli ve siyah beyaz resimleri ayrı siyah beyaz tabakalar içine ayırabilirsiniz.

Raster bir çizgi, sembol, eğri, daire veya şekli vektöre dönüştürmek için tüm yapmanız gereken kaynak raster nesne üzerinde bir noktaya tıklamaktır. Orijinal rasteri koruyan, silen veya düzleştiren çeşitli izleme modları bulunur. Ayrıca raster taramaları tanıyabilir ve rastgele seçilmis egrileri çoklu çizgiler yardimi ile izleyebilir. Çoklu çizgileri izlerken, program en muhtemel izleme yönünü otomatik olarak tanımlayabilmektedir. Siyah-beyaz, renkli ve gri-ton resimleri izleyebilirsiniz.

Otomatik Raster-Vektör Dönüşümü (Pro versiyonu)

Otomatik raster-vektör dönüşümü için geliştirilmiş algoritmalar bir toplu modda bile taranmış resimlerin CAD dosyalarına dönüşmesine izin verir.

RxSpotlight™, raster çizgileri, eğrileri, daireleri sembolleri, noktaları, çoklu çizgileri, şekilleri ve taramaları tanır ve benzer vektör nesnelere dönüştürür. Ayrıca çizgi tiplerini, genişlik ve boyut vektörlerini tanır. Sonuç vektör nesneleri ağırlık, katman ve renklerine göre ayrılabilir. Yerleşik OCR modülü çizim üzerindeki metinleri tanır. Ayrıca harici OCR modülü de kullanabilirsiniz. Programa yeni metin karakterlerini tanıması öğretilebilir.

Vektör Geliştirme Araçları 

Otomatik (parçaları birleştirme, arakesit düzeltme, düşük boyutlu vektör nesneleri kaldırma, çizgileri hizaya getirme, vs.) ve etkileşimli (açıkça belirtilmiş parçaları birleştirme) düzeltme prosedürlerini kullanarak vektöre dönüştürme sonuçlarını düzeltebilirsiniz.

Otomasyon

Script Studio ve Batch Studio özellikleri karmaşık resim ve vektör işleme komut kümelerini oluşturmanızda size yardımcı olur. Ayrıca RxSpotlight™ komutlarını çalıştırmak veya diğer uygulama yazılımları ile iletişim kurmak için dahili komut dilini, OLE/DDE arayüzünü ve VB Script desteğini de kullanabilirsiniz.

Esnek Kullanıcı Arayüzü

RxSpotlight™ arayüzü; yeni menüler, araç çubukları, kapsam menüleri, kısayol tuşları yaratarak ve gereksiz komut ve butonları kaldırarak kendi çalışma alanınızı organize edebileceğiniz tamamen özelleştirilebilir bir arayüzdür. Çoklu doküman arayüzü (MDI) desteği birçok dokümanı aynı anda yükleyip işlemenize imkan verir.

 pdf icon Ürün Broşürünü indirmek için tıklayın.

Rasterex / RxView

RxView 250'den fazla formatını görüntüleme ve yazdırma imkanı sunan kullanımı kolay bir masaüstü uygulamasıdır.

Bilgisayarlarındaki kurulu RxView ile kullanıcılar, makinalarına başka herhangi bir yazılım yüklemeden dosyalarını açabilir, ölçme - karşılaştırma yapabilir ve çıktılarını alabilir. RxView; CAD Çizimi, taranmış belge, 3B Model, Office dosyası ve PDF dosyası ayrımı yapmaksızın hepisiyle çalışmanızı sağlar.

İmalat, mühendislik, tasarım ve inşaat şirketleri Rasterex'in görüntüleme teknolojisi sayesinde; giderlerini azaltırken aynı zaman da üretkenliklerini de arttırabilirler.

RxView 250 den fazla farklı dosya formatını görüntüler ve yazdırır.

  • 2B CAD çizimleri
  • 3B CAD Modellleri ve teknik resim dosyaları
  • Adobe PDF
  • MS Office - Word, Excel, PowerPoint
  • Taranmış raster görüntüler - geniş format dosyalar dahil
  • Resim dosyalar
  • Melez formatlar
  • Grafik formatlar
  • Ve daha fazlası...

Gelişkin İşlevsellik

  • Yeni CAD ve Office araç çubukları sayesinde belirtilen dosya tüm biçimleriyle rahatça kullanılabilir.
  • COM-tabanlı bileşen mimarisi ile birden fazla dosya aynı anda görüntüleyebilir.
  • Barındırdığı 2B çizim formatları; AutoCAD (AutoCAD 2008 dahil), MicroStation V8.5, ME10/30, HPGL etc.
  • İsteğe bağlı 3B model formatları; CATIA V5, CATIA V4, PRO/E, Unigraphics, Inventor, SolidEdge, SolidWorks, AutoCAD and STL. 3B dosyalar dödürülebilir, kesit alınabilir ve ölçülebilir vs.
  • Çoklu ve ayrılmış pencereler, küçükresim ve önizleme desteği, seçimi görüntüleme, kartal gözü görüntüleme, imleç büyütme, katman kontrolü, kalem tablosu yönetimi ve fligran baskı.
  • Belgeler ve TIFF dosyaları için Çok-sayfalı görüntüleme desteği.
  • Çizim dosyalarını hatasız ölçebilmek için kalibrasyon ve kenetleme fonksiyonları.
  • Dosyaların önceki revizyonları karşılaştırılabilir ve farklılıklar vurgulanır.
  • Shell Extension ve RxView kullanarak, doğrudan Windows Explorer içinde desteklenen tüm formatlar için tümüyle entegre dosya önizleme.
pdf icon Ürün Broşürünü indirmek için tıklayın.

Rasterex / RxHighlight

RxHighlight, RxView ile aynı özelliklere sahiptir. Ancak, işaretleme, dosya dönüştüme ve yığın işlem yetenekleri eklenerek genişletilmiştir.

RxHighlight görüntüleyicinize işaretleme, dosya dönüştürme ve yığın çıktı/yığın dönüştürme, çok kullanıcılı ortamlarda işbilirliği ve bilgi paylaşımı gibi işlevsellikler ekler. RxHightlight revizyon yönetimi kolaylaştırır, mühendislik ve tasarım değişikliklerinde harcanan zamanı kısaltır ve kurumunuzdaki bilgi akışını arttırır. Ağ ortamları için tasarlanmıştır, yönetimsel araçlar ve erişim denetimini barındırır.

RxHighlight for Windows uygulamaya ait orjinal yazılımı yüklemeden verilerinize erişip görüntüleyebileceğiniz ve işaretleyebileceğiniz bir çözümdür. RxHighlight'la dosyalarınızı görüntüleyebilir, yazdırabilir, işaretleyebilir, değişiklikleri ve bilgileri iletebilir ve dosyalar arasında dönüştürme yapabilirsiniz.

İşaretleme ve İşbirliği

RxHighlight daha önceden hiç olmadığı kadar verimli bir bilgi paylaşımı esnekliği kazandırır. İşaretleme araçları, daha iyi ve hızlı revizyon yönetimi olanağı sağlar, maliyetlerinizi azaltır, şirket içi bilgi akışını hızlandırır. RxHighlight Ağ ortamları için tasarlanmıştır ve gelişkin ağ yapılandırma aracı, yöneticilere kullanıcı erişimini denetleme olanağı verir.

Dosya dönüştürme ve Web'de yayımlama

RxHighlight belge dönüştürmenizi ve yayımlamanızı kolaylaştırır. Herhangi bir görüntülenebilir veri ya da belge dosyasını bir diğerine dönüştürebilirsiniz - örneğin bir CAD dosyasını diğerine ya da belgenin İnternette yayımlanmasını kolaylaştırmak için JPEG, DWF ve PNG gibi bilinen dosya biçimlerine dönüştürebilirsiniz.

pdf icon Ürün Broşürünü indirmek için tıklayın.