Yazdır

Data Viewer

Site Yöneticisi tarafından yazıldı.. Yayınlanma Uncategorised

sertifika-seffaf

Data Viewer Total Document Management (Dv TDM), teknik dokümanların ve çizimlerin saklanması için güçlü bir araçtır. Dv TDM; AutoCAD, Microstation, Word, Excel, Outlook, PDF ve daha bir çok dosya biçimi barındıran Mühendislik ve Ofis belgelerini destekler. Teknik proje belgelerine erişim ve onların yönetimi; dünyanın her yerinden merkezi bir depoya Internet Explorer aracılığıyla ulaşılarak gerçekleştirilir. Hız arttırma seçenekleri sayesinde, merkezi çizimlere ve belgelere WAN üzerindeyken yerel LAN hızlarında erişilebilir.

DV TDM'i Kimler Kullanır?

Çizimleri ve dokümanları, bir proje ilkesiyle aynı merkezi bir depo içinde yönetmeye ihtiyaç duyan kuruluşlar ve departmanlar. Hizmet sağladığımız alanlar yaygın olarak, Mühendislik, Mimari, Taşımacılık, Kamu Hizmetleri, Petrol ve İmalat sektörleridir. Proje dosyaları, kendi orjinal formatlarında saklanır ve böylece kullanıcılar, mevcut ERP ve Dosyalama sistemleriyle entegrasyonu sürdürebilirler. Dış Referans dosyalar da, üçüncü taraf bir yazılım gerektirmeden Dv TDM tarafından yönetilir. Tam bir Dv TDM yapılandırılması Ortalama olarak on iş günü sürer ve 10-1000 eşzamanlı kullanıcının (40-4000 toplam kullanıcı) bu sistemden faydalanması sağlanır. Sistemlerin türleri ölçeklenebilir ve gerektiğinde gelişkin kullanıcı isteklerine göre değiştirilebilir.

  • Farklı güvenlik seviyeleri kullanan esnek kullanıcı arabirimleri,
  • Verilerin ve dokümanların; dağıtımı, çoğaltımı ve gönderimi için kolay yöntemler,
  • Dosyalara "Windows Explorer" aracılığıyla erişim sağlamaya alışık kullanıcılar için aynı özellikleri de barındıran doküman erişimi,
  • Kolay saklama ve arşivleme
  • Farklı konumlardaki bir çok sunucuda belge saklama ve erişim sağlama,
  • İşaretlemeleri de destekleyen dahili görüntüleyici sayesinde, ilgili dosya türünü açmak için ait olduğu uygulamayı gerektirmeyen yapısıyla maliyet tasarrufu,

 DvTDM - CAD ve Ofis Belgeleri için Kurumsal Doküman Yönetimi

Eş zamanlı istemci lisanslama dağıtımı sayesinde, Masaüstü ya da Web üzerinden erişim sağlayan Doküman Yönetimi. Götüntüleme, İşaretleme, Teslim-alma ve dahası. DvTDM özelliklerini keşfedin ve Bire-Bir canlı sunumlar için bize ulaşın.

Özelleştirilebilir veri alanları ve kullanıcı arayüzleri, ekran tasarımızını değiştirin, logonuzu ekleyin ve renklerinizi kolayca değiştirin. Herşey sizin işinize göre özelleştirilebilir. Teslim alma, Revizyon Denetimi, Gönderiler, İşaretleme ve daha da fazlası! 200 den farklı dosya türünü, üretildikleri uygulamaya gerek duymadan Görüntüleyebilir ve Dönüştürebilirsiniz.

Bir kullanıcının sisteme giriş işlemi sırasında denetlenen ve uygulanan sınırsız güvenlik seviyeleri, Yeni kullanıcılar, ön-yapılandırılmış güvenlik ve kullanıcı arayüzlerine sahip bir profile kolaylıkla atanabilir. Güvenlik, her bir menü seçeneğini kontrol edecek kadar detaylıdır.

Ağ yapılandırması, bulabileceğiniz en esnek özelliktedir. Belgelerinizi tek bir depoda ya da bir çok sunucu ve konumdan yönetin. Dv TDM'in gerekli veritabanı alanları tanımlama özelliği ve dosya taşıma otomasyonu sayeyinde kullanıcılarınızı değişmeyen dizinler kullanmaya zorlayın. Bir çok konumda tanımlanabilen sekronize veritabanları sayesinde yedekleme sağlayın. LAN/WAN optimizasyonu bile iyi bir seçenektir.

Raporlarma, dahili rapor tasarlayıcı ya da Crystal Reports kullanılarak özeleştirilebilir. Veritabanı alanlarının herhangi bir kombinasyonu ve Dv TDM veritabanı ya da Crystal içindeki hesaplama işlemleri üzerinden raporlama. Denetim Geçmişi, Liste Sonuçları, İşakışı Durumu vb.... barındıran sistem raporları. İşletmeniz tarafından herhangi bir güncel üretilen belgeye ilişkin raporlar.

İşakışı sürecinizi yönetmek için sınırsız sayıda işakış raporu tasarlayın. Kolay kullanımlı iş akışı tasarlayıcımız, zamanlayıcılar ve yönergeler kullanarak e-posta bildirimleri yapmanıza olanak sağlar. Ekip üyeleri ve Yöneticiler proje dokümaları üzerindeki değişiklerin bildirimini de sağlayabilirler.

Dv Web, yükleniciler, satıcılar ve istemciler gibi dışarıdaki kullanıcılara yönelik bilgileri yayınlamak için mükemmel bir araçtır. Özelliklerin çoğu Web sürümünde mevcuttur. Değişikler kolaylıkla masaüstü yöneticisinde yapılır ve otomatik olarak dışarıdaki web sürümünde yayınlanır. Dünyanın öbür ucundaki kullanıcılar herhangi bir kullanıcı gibi anında belgeri görebilir ve işaretleyebilir.

Birden fazla dokümanı bir klasöre sürükleyin ve herşey anında gerçekleşsin!

  • Dosyalar sunucu veya yerel sürücü üzerindeki doğru konumlarına kopyalanır (yada taşınır)
  • Dosyalar metin içerik arama için dizinlenir ve birer küçük resimleri türetilir.
  • Metaverisi toparlanır (Proje numarası, Mühendislik Dalı, Belge Numarası, Antet Bloğu Alanları,....)

DWG, DGN, PDF JPEG vb...! dosyaları üst üste bindirin! Saniyeler içinde iki çizim arasındaki değişiklikleri, dosyaları ayrı ayrı açmadan kolaylıkla görebilirsiniz. Bir arama içinde bir projenin tüm revizyonlarını görün, ardından iki herhangi revizyonu işaretleyin ve görüntüleyici içinde karşılaştırın.

İki yüzden fazla belge ve çizim türünü üretildikleri orjinal uygulamaya gerek kalmadan görüntüleyicimiz içinde Görüntüleyin ve İşaretleyin. Çizmleri işaretlemelerle birlikte yazdırın veya PDF e dönüştürün. Birden fazla yerleşim, model uzayı ve dış referansları görüntüleyin. aynı zamanda Katmanları açıp kapatabilir, Kalem Tablolarını ayarlayabilirsiniz. Denetimin içindesiniz.

Dokümanları ve çizimleri anında İşaretleyin, Dönüştürün, Dağıtın. Sürümleri izleyin ve tek tıklamayla görderi geçmişini izleyin! Doküman ve Çizim paketleri e-posta, FTP, yada basılı olarak dışarı gönderilebilir. PDF bir gönderim kapak sayfası otomatik olarak türetilir ve gönderilen e-posta içine yerleştirilir. Tabiki kapak sayfanızıda düzenleyebilirsiniz.

Dv TDM, CAD, Ofis, E-Postalar, PDF gibi birçok formatı kapsayan tüm dosya türlerinde arama, arşivleme ve yönetim için mükemmeldir. Kayıtları veya projeleri işaretleyin ve anında veriyi başka bir sunucuya, bir DVD ye, ya da bir FTP siteye taşıyın ya da kopyalayın! Çizim raporları üretmek, veri düzenlemesi yapmak ya da neyi amaçlayorsanız onun için veriyi Excel içine aktarın.

Referans dosyalar ve dış referans dosyaların konumlarıyla birlikte çizimlerinizi kolayca tanımlayın. Aynı zamanda bir düğmeye tıklayarak bir çizimin önceki tüm revizyonlarını görebilirsiniz. Herhangi bir sütuna göre listeyi sıralayabilir ve verisine göz atabilirsiniz. Neyin geciktiğini saptayın, işi kimin yaptığını bilin ve ilgililerine bir uyarı ve hatırlatma bildirimi gönderin.

pdf icon  Ürün Broşürünü indirmek için tıklayın.